Adyen

Vertoon een animatie
wereldwijd met een efficiënte vertaling

Animated Explainer | Lokalisatie

Als er één klant van Kinsmen een internationale speler is, dan is het Adyen. Normaliter worden de animaties voor Adyen opgeleverd en ingesproken in de Engelse taal. Maar Adyen is in vrijwel ieder land ter wereld actief en wil ook lokale doelgroepen maatwerk bieden. De animaties welke voor Adyen gemaakt worden, worden dan ook met Anymigo in een handomdraai verteld naar de lokale taal. Fácil!

Lokalisatie
10 talen
Responsive

Uitleg videos voor Adyen

Bij een complexe business horen goede animaties. Adyen en Kinsmen zijn hierin nauw op elkaar ingespeeld om iedereen makkelijker te laten betalen.

Een gerichte uiting voor al jouw klanten

Een gerichte uiting voor jouw klanten, dat is het doel. Het maakt niet uit in welke taal jouw klant denkt schrijft, met Anymigo spreek jij iedereen aan! Zo heeft Adyen een platform voor alle betalingen en is Anymigo een platform voor al je content.

Met behulp van een spreadsheet werden er 9 varianten gegenereerd

Adyen leverde Anymigo de vertaling in een overzichtelijk bestand en deze werden met een paar muisklikken verwerkt in de bestaande animatie. Zo heeft iedere doelgroep de animatie in zijn eigen taal. Hierbij is ook rekening gehouden met font grootte en duur.

Adyen

Anymigo