BePlayer

Scoren met social content

Scoren met social content

Voetbal | Dynamisch | Competitie

BePlayer vertegenwoordigt prof-voetbalsters uit hoogste voetbalklassen. De variatie in deze content zit ‘m in de verschillende club-kleuren, speeldagen en aanvangstijden. Dankzij Anymigo staan BePlayer en haar speelsters al 1-0 voor voordat de wedstrijd begonnen is. Met een dynamisch geanimeerd programma + persoonlijke match highlights zorgen voor extra aandacht online.

Social media content
SFX
Fotografie
Automatische kleuren en logo's

Als je niet scoort, zul je nooit winnen

Daarom zijn de branded templates van BePlayer makkelijk in te vullen en geautomatiseerd. De thuis- en uitspelende club veranderen op magische wijze van clubkleur, wat schitterende animaties oplevert. Hiernaast wordt door middel van een gouden kleur duidelijk aangegeven welke speelster bij BePlayer hoort.

Geef BePlayer 1 kans en ze maken 2 doelpunten

Iedere speelster heeft toegang tot Anymigo en upload zelf een foto en kiest een design, Anymigo genereert een dynamische animatie speciaal voor iedere wedstrijd. Zo zijn de speelsters iedere speeldag de ster van social media!

Inkoppers met Anymigo

Dankzij de techniek van Anymigo volstaat de dynamische animatie met het uploaden van de spelersfoto en stadion waarin gespeeld wordt. Het enige wat je nog hoeft te doen is de juiste speeldag en -tijd kiezen en klaar!

Thuis of Uit

Altijd automatisch in de juiste kleuren met Anymigo.

BePlayer

Anymigo