Kinsmen Collective

Een speciale Kerst boodschap voor iedereen

Persoonlijke kerst boodschap | Netwerk

Zeg je Kinsmen, dan zeg je persoonlijk. Of het nu een klant, een vriend of een familielid is, iedereen draagt bij aan het succes van Kinsmen. Zeker met kerst willen wij deze mensen graag bedanken. Voor een leuke samenwerking, de fijne hulp en het waardevolle contact.

Kerstwens
Persoonlijk
SFX & Audio

Kies voor een persoonlijke aanpak

Op basis van een tof kerst-ontwerp waarbij verschillende variaties zijn toegepast, is er gekozen voor een persoonlijke aanpak. Zo werd er voor iedere persoon de voornaam vernoemd, een persoonlijke zin en eind boodschap geschreven. Fijne kerst allemaal!

Ontworpen en geïllustreerd door professionals

Kinsmen staat bekend om flitsende ontwerpen en prachtige illustraties. Deze komen natuurlijk terug in deze kerstboodschap. Zo gaan personalisatie en herkenning van het merk Kinsmen hand in hand.

Honderden Anymigo’s gegenereerd met 1 muisklik

Dankzij Anymigo zijn honderden persoonlijke animaties gegenereerd met één muisklik vanuit een bestand. Dankzij deze techniek zijn verschillende ontwerpen en illustraties aan elkaar gekoppeld in een prachtige boodschap. Verzonden via verschillende kanalen waren de reacties er niet minder om. Jingle bells!

Kinsmen

Anymigo