Payvision

Altijd on brand op LinkedIn

LinkedIn Content | Vacatures

Payvision deelt enorm veel content, voornamelijk op LinkedIn. De ene keer deelt Payvision een blog of nieuws van andere websites, de andere keer is het een interview, vacature of persbericht. Probeer dat maar eens on brand te houden met alle collega’s die content delen! De wens van Payvision was om animaties en afbeeldingen makkelijk te kunnen delen. Nou, die wens is uitgekomen!

LinkedIn content
1000+ combinaties
Custom iconen
Fotografie

Ontwerpen die 100% aansluiten op de huisstijl

De identiteit van Payvision is ontwikkeld door Saffron, een vooraanstaand brand consultancy agency. Aan Kinsmen Collective de taak om deze verder uit te werken in animaties, video’s, fotografie en natuurlijk Anymigo.

Anymigo verzorgde een fotoshoot voor een persoonlijke beleving

Om als bedrijf een uniforme uitstraling na te streven, ging het personeel van de Payvision op de foto in een herkenbare, toffe manier welke past bij de identiteit. De foto’s zijn bewerkt en beschikbaar gemaakt in Anymigo. Zo geeft Payvision een persoonlijke touch aan ieder bericht.

Geanimeerde iconen voor een overtuigende boodschap

In de huisstijl zijn iconen ontworpen, deze iconen zijn onmisbaar in Anymigo. De iconen zijn door Kinsmen geanimeerd en met één klik toe te passen in Anymigo!

Unieke social content om klanten iedere dag te verleiden

Payvision

Anymigo