Zicht

Deel kennis met volgers met
aantrekkelijke animaties

Deel kennis met
volgers met aantrekkelijke animaties

Social media content | Vacatures | Kennis

Zicht adviseurs deelt veelvuldig informatie, kennis en tips op social media. Hiernaast is Zicht adviseurs ook regelmatig op zoek naar een nieuw personeel. De creatie van de content hiervoor was zeer uitdagend. Met de opties en mogelijkheden die Anymigo biedt is Zicht adviseurs 100% on brand, in ieder formaat!

Social media content
Variatie in formaat
SFX & Audio
Custom iconen

Kennis, blogs en vacatures delen was nog nooit zo makkelijk

De grote wens van Zicht adviseurs was om content dynamisch, snel en gebruiksvriendelijk te kunnen maken. Variabele content die vaak gedeeld kan worden en aantrekkelijk is om naar te kijken. Met Anymigo maakt Zicht adviseurs binnen enkele minuten gemakkelijk en snel dynamische relevante content.

Altijd het juiste formaat voor jouw boodschap
Zicht adviseurs is aanwezig op verschillende kanalen. Daarom is er bij het ontwerp sterk rekening gehouden met de dynamiek van deze verschillende kanalen. Zodat Zicht adviseurs altijd en overal 100% on brand is.

Voeg gemakkelijk foto’s & teksten toe

De volgende opties zijn voor Zicht adviseurs cruciaal gebleken: vul de tekst in, kies een design, kleur en voor een foto toe. Op basis van deze opties zijn er talloze variaties te maken voor een enkel onderwerp, zonder enige moeite.

Zicht

Anymigo